0
Evropske lige

Maradona: Voleo bih da budem trener Barse

Objavljeno: 04.03.13 u 18:48

Maradona

Legenda argentinskog i svetskog fudbala Dijego Armando Maradona otkrio je da bi voleo da bude trener Lionelu Mesiju i Barseloni.

„Imam jedan san… da jednog dana treniram Lea i Barsu, izjavio je Maradona za “Marku”.

Maradona je već jednom trenirao Mesija dok je bio selektor reprezentacije Argentine u periodu od 2008. do 2010. godine, ali je smenjen posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi kada je njegova ekipa doživela ubedljiv poraz od Nemačke u četvrtfinalu.

Mesi u poslednje vreme ne igra na svom nivou, a svi su već zaboravili golove koje postizao tokom sezone.

„Mislim da niko nema pravo da ”ubije” Mesija samo zbog par loših utakmica, a da se pritom zaborave svi oni golove koje je dao tokom sezone“, istakao je Maradona.

Po mišljenju legendarne desetke argentinske reprezentacije odlazak Pepa Gvardiole „ubio“ je prepoznatljivu Barsinu igru.

Barsa je izgubila sve njegovim odlaskom. Umesto da kao i ranije igru zasniva na tri dodira lopte i šutu na gol, oni sada rade nešto drugo. Izgubili su se u besmislenim dodavanjima“, zaključuje Maradona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter