1
AdmiralBet ABA Liga

Kragujevčani iznenadili svog trenera

Objavljeno: 03.03.13 u 08:16

Muta Nikolic

Košarkaši Radničkog napravili su veoma važan korak ka plasmanu na završni turnir ABA lige. Iznenadili su i svog trenera laganom pobedom protiv direktnog rivala, ekipom Budućnosti u „Jezeru“.

„Drago mi je da smo konačno dobili Budućnost. Skoro uvek nas je pobeđivala agresivnom odbranom, ovo je tek drugi put da mi slavimo. Igrači su me iznenadili, bili su agresivni kao rival. Kada tako uđeš u meč, sa ovakvom publikom, teško je izgubiti. Nisam očekivao 20 poena razlike, već utakmicu na jednu loptu. Ali, igrači su izvukli“, izjavio je zadovoljni Miroslav Muta Nikolić.

Sa druge strane trener gostiju Dejan Radonjić smatra da je njegov tim podbacio u napadu i zbog toga je ubedljivo izgubio ovu utakmicu.

„Nismo bili na potrebnom nivou da se savlada Radnički u Kragujevcu. Kragujevčani su od samog starta koristili svaku situaciju, a mi smo bili indisponirani u fazi napada. Veoma brzo nam predstoji još jedan težak meč, u goste nam dolazi Lokomotiva Kubanj. Moramo što pre da zaboravimo ovaj poraz i okrenemo se izazovu u Evrokupu. koji je pred nama“, rekao je radonjić.

Kragujevčani se sada nalaze na 3. mestu sa skorom 15-8, dok je Budućnost trenutno na 5. mestu sa skorom 14-9.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kragujevčani iznenadili svog trenera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter