1
Košarka

Bjelica zaustavio Barsinu seriju

Objavljeno: 03.03.13 u 18:16

bjelica-nemanja

Nakon 14 uzastopnih pobeda košarkaši Barselone su pretrpeli poraz i to pred svojim navijačima od Kahe Laboral u meču 23. kola Endesa lige.

Baskijci su na kraju tijumfovali sa 69:67, a ključnu prednost stekli su u trećoj deonici koju su rešili u svoju korist sa 24:15. Najveći indeks korisnosti (24) u pobedničkom timu imao je Nemanja Bjelica koji je uz devet poena imao čak 13 skokova, a nad njim je napravljeno šest prekršaja. Veći broj postignutih poena od srpskog košarkaša imali su Kozer (18) i Lampe (16), ali je Bjelica ukupno gledavši dao veći doprinos pobedi.

Kaha Laboral suvereno drži drugu poziciju na tabeli (19-4) iza neprikosnovenog Reala (22-1), dok je Barselona na trećem mestu (14-9).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bjelica zaustavio Barsinu seriju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter