0
ATP

Zimonjić i Lindšted poraženi u finalu

Objavljeno: 02.03.13 u 16:11

zimonjic-lindsted-dubai

Nenad Zimonjić i Robert Lindšted nisu uspeli posle trijumfa u Roterdamu da osvoje i drugu ATP titulu u sezoni pošto su u finalu turnira u Dubaiju poraženi od Maheša Bupatija i Mikaela Lodre sa 2:0, po setovima 7:6(6), 7:6(6).

Imali su odličnu priliku Zimonjić i Lindšted da meč krene u njihovu korist pošto su u prvom setu vodili 5:2, ali je tada krenuo veliki preokret Bupatija i Lodre. Ipak Srbin i Šveđanin su u taj brejku imali trei set lopte (6:3), da bi izgubili čak pet narednih poena pa su Francuz i Indijac došli do vođstva.

U drugom setu nije bilo brejkova pa je ponovo pobednika morao da odluči 13. gem u kojem je viđena gotovo identična situacija. Ponovo su Zimonjić i Lindšted prvi došli do set lopte, ali su opet uspeli nekako da izgube, kako taj set tako i ceo meč.

Za plasman u finale Srbin i Šveđanin su zaradili 57.300 amerilkih dolara i novih 300 ATP bodova što će im doneti novi pomak na arng listi dublova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter