0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vermez: „Drago mi zbog Luke“

Objavljeno: 02.03.13 u 21:29

vermezovic-partizan-dsrem-starsport

Foto: starsport

Primarni zadatak je ostvaren, pobeda je upisana i to je ono što svakog prosečnog navijača Partizana može da raduje.

Međutim, pored trijujmfa trenera Partizana Vladimira Vermezovića raduje i podatak da su novajlije Predrag Luka, Nemanja Kojić i rezervista Eliomar Silva pokazali kvalitet.

„Atmosfera je bila sjajna, navijači su bili pravi i pokazali da mogu da nam budu vetar u leđa. Iza nas je lepa utakmica u kojoj su se naša nova pojačanja sjajno snašla i ja im čestitam, a pogotovo mi je drago što je Luka postigao gol i pokazao da će biti veliko pojaćčanje. Posle duge pauze smo pokazali da nismo dangubili dva meseca i verujem da ćemo biti još bolji“ – rekao je Vermez.

Na trenerove reči nadovezao se strelac prvog gola za Partizan.

„Drago mi je što sam debitovao golom, koji je došao kao plod odlične igre i dobrog trčanja cele ekipe. Imao sam veliku želju da odigram dobro i ovo je najbolji dan u mom životu. Nikada nisam igrao pred ovoliko navijača i sve je ovo novo za mene, ali verujem da će ovakvih igara biti još“ – kazao je Luka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter