1
Domaći fudbal

Rad protiv Zvezde bez vatrenih navijača

Objavljeno: 02.03.13 u 22:29

Rad - Novi Pazar

Foto: starsport

Već je postala ustaljena praksa da fudbaleri Rada nemaju podršku svojih najvatrenijih navijača kada kao domaćini igraju na stadionu Obilića na Vračaru, a to se dešava uvek kada Građevinarima gostuju Crvena zvezda i Partizan.

S obzirom da su dueli Rada protiv večitih uvek pod oznakom „utakmica visokog rizika“ rukovodstvo klub je iz bezbedonosnih razloga odlučilo da te mečeve organizuje na Vračaru sa čim tvrdo navijačko jezgro nikako ne može da se pomiri.

Tako u nedeljnoj utakmici 17. kola Jelen Superlige protiv Crvene zvezde fudbaleri Rada neće imati podršku svojih najvernijih pristalica.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rad protiv Zvezde bez vatrenih navijača | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter