1
AdmiralBet ABA Liga

Olimpiji slovenački derbi

Objavljeno: 01.03.13 u 20:31

ABA liga

Košarkaši Union Olimpije savladali su na svom terenu Krku iz Novog Mesta sa 76:63 (23:11, 16:14, 22:16, 15:22) u premijernom meču 23. kola ABA lige.

Izabranici Saša Filipovskog su furiozno krenuli i već posle prvih 10 minuta imali dvocifrenu prednost. Tokom druge četvrtine Olimpija je imala i plus 20, a na poluvremenu su vodili sa 39:25.

Nastavili su ljubimci domaće publike da terorišu rivale iz Novog Mesta, pa su na početku poslednje deonice ponovo vodili sa 20 poena razlike. Krka je do kraja uspela da ublaži poraz koji je na kraju iznosio „samo“ 13 poena zaostatka.

Jaka Blažič je predvodio Olimpiju do pobede sa 16 poena i 8 skokova. Po 14 poena su postigli Jasmin Petković i Klemen Prepelič. Najzapaženiji u Krki bio je Uroš Lučić sa 18 poena, dok je Jakov Vladović dodao 13 poena.

Ovo je bila 13 pobeda „zmajčeka“ koji se i dalje nalaze na 6. mestu sa istim brojem pobeda kao i Partizan, ali i sa jednim porazom više. Krka je na 9. mestu sa skorom 9-14.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Olimpiji slovenački derbi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter