1
Domaći fudbal

Foto: starsport

I Siti hoće Ninkovića!

Objavljeno: 01.03.13 u 21:47
Foto: starsport
Foto: starsport

Mladi vezista Partizana Nikola Ninković našao se na meti velikih evropskih klubova, a posle Zenita javio se i Mančester Siti. Ovu vest prenose engleski i italijanski mediji, a 18-godišnji vezista može da bira. Jedino je tuga što će iz Srbije još jedan dečak otići pre vremena.

Skauti Mančester Sitija su dali odlične izveštaje čelnim ljudima kluba, koji su oduševljeni mogućnostima popularnog Džigija.

Sada je sve na Partizanu i Ninkoviću da procene gde bi za igrača bilo bolje da ode, a svakako da će i novčana ponuda imati svojih prednosti… Ako nas pitate mnogo mu je bolje u Zenitu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title I Siti hoće Ninkovića! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m happy to locate numerous useful info right here in the article. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter