0
Domaći fudbal

Savićević za ponos, Lazović za brigu

Objavljeno: 28.02.13 u 21:01

CRVENA ZVEZDA-PRIPREME-ZLATIBOR

Foto: starsport

Odlična partija mladog Vukana Savićevića u utakmici protiv Javora primorala je sportski menadžment Crvene zvezde da, uprkos svim problemima u kojima se klub nalazi, ponudi novi trogodišnji ugovor svom omladincu.

„Mali je fenomenalan. Nagoveštava da bi mogao da ima odličnu karijeru. Razgovarao sam sa njegovim roditeljima o novom ugovoru kako ne bismo došli u situaciju da nam još jedno talentovano dete napusti klub“ – rekao je Zoran Stojadinović, sportski direktor crveno-belih, u izjavi za Sportski žurnal.

Aktuelni Savićevićev ugovor ističe na leto 2014. godine.

Koliko je Savićević oduševio Stojadinovića toliko ga je Darko Lazović razočarao pošto je bio prilično neprimetan na utakmici sa Ivanjičanima.

„Moraćemo da razgovaramo, da vidimo u čemu je problem, pošto on može i mora mnogo bolje. On ima veliki potencijal i jedini je naš igrač koji može dobro da se proda u neki evropski klub. Zvezda planira da od njegovog transfera zaradi 5-6 miliona evra“ – kazao je Stojadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter