1
Evropske lige

Real želi do trofeja na Kamp Nou

Objavljeno: 28.02.13 u 23:25

kamp-nou

Poput prošlogodišnjeg zahteva Barselone da se finale Kupa kralja odigra na Visente Kalderonu tako je i Real zahtevao da se ovosezonski meč za trofej odigra u glavnom gradu Katalonije i to na stadionu Kamp Nou.

Kako će se u finalu sastati dva madridska tima, Real i Atletiko, kraljevski klub je tražio od Fudbalskog saveza Španije da taj meč bude odigran u Barseloni, dok se na drugoj strani jorgandžije ne slažu sa tim zahtevom odnosno predlažu da utakmica bude održana u Madridu.

Konačnu reč imaće Fudbalski savez Španije, ali se pita i Barselona koja bi mogla da pronađe sličan izgovor kao i Real prošle godine koji je tada tvrdio da ne može da izađe u susret zahtevu jer se radi na unutrašnjosti stadiona.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Real želi do trofeja na Kamp Nou | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter