0
Ostali sportovi

Jasnić opet na čelu USSS

Objavljeno: 28.02.13 u 17:49

jasnic-sinisa

Siniša Jasnić ponovo je izabran za predsednika Univerzitetskog sportskog saveza Srbije i to na predlog delegata iz Novog Sada. Na vanrednoj sednici Skupštine USSS održanoj u četvrtak na predlog delegata iz Kragujevca, za njega je glasalo sedam od 12 članova Skupštine koji su prethodno konstatovali da dosadašnji predsednik Nebojša Jovanović iz Niša nije radio loše, ali da Jasnić zaslužuje novu šansu.

To ne bi bilo ništa čudno da se ime Siniše Jasnića ne vezuje gotovo isključivo za brojne afere, pronevere i mahinacije zbog kojih se vodi i sudski proces protiv njega, a o Jasnićevom radu najbolje govori podatak da je prilikom njegovog prethodnog mandata USSS ostavio u dugu od 20 miliona dinara koji je sledeće rukovodstvo nekako uspelo da podmiri. Da podsetimo, Jasnić je nakon smene u USSS kratko vreme bio na čelu marketinga KK Crvena zvezda, ali je odatle brže-bolje oteran kada su shvatili o kakvom je čoveku reč.

Da sve bude još mučnije postarao se sam Jasnić koji je prisutnima na vanrednoj sednici Skupštine rekao da je inicijativu za njegov povratak pokrenuo državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić čime je država po ko zna koji put potvrdila da odgovoran i pošten odnos prema radu u Srbiji ne znače apsolutno ništa. Jasnić je tom prilikom istakao da će njegovim izborom sredstva iz budžeta namenjena USSS biti znatno veća, ali nije do kraja jasno na osnovu čega je Jasnić izneo tu tvrdnju.

Bilo kako bilo, ovakve stvari teško mogu da još mogu da začude nekoga u Srbiji…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter