0
Auto Moto

Suzi Vulf

Objavljeno: 27.02.13 u 21:21

For use only on f1ezine.com

Suzi Vulf planira da dobije Super licencu kako bi postala oficijelni rezervni vozač u Vilijamsu. Tridesetogodišnja lepotica je bila prva osoba koja je probala novi FW35 bolid Vilijamsa, pre nego što je on predstavljen publici u Barseloni.

„Ispalo je da sam ja bila prva koja je sela u bolid“ izjavila je Vulfova. „Sve je prošlo dobro, tako da mislim da bih korak po korak, mogla da dođem i do Super licence. Mislim da je test koji sam odradila u oktobru mnogo pomogao, jer sam onda stvarno mogla da osetim kako je voziti F1 automobil. Što više vremena budem provodila u bolidu, biću sve bolja, a i simulator mi dosta pomaže.

Ipak, dosta je teško reći da li ću dospeti u ulogu rezervnog vozača, iako su svi moji testovi pokazali da sam i fizički i psihički spremna za tu ulogu. Nije nerealno, ali svi znamo koliko je Formula 1 kompetitivan sport, i koliko vozača se bori za mesta. Nisam još spremna da dajem izjave tipa „da, sledeće godine ću biti na stazi u prvom timu“ ali planiram da nabavim Superl iicencu kako bih asistirala timu što je više moguće.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter