0
Ostali sportovi

Srpski vaterpolisti potopili Partizan

Objavljeno: 27.02.13 u 21:49

Waterpolo, Champions league, preliminary round group D PArtizan - Galatasaray, Vaterpolo, Galatasaraj,

Foto: starsport

Vaterpolisti Partizana su takmičenje u grupnoj fazi takmičenja Lige šampiona završili porazom u Istanbulu od Galatasaraja – 9:7 (1:4, 3:2, 3:1, 2:0). Bez obzira na ishod ovog meča crno-beli nisu mogli da poprave ili pokvare poziciju na tabeli odnosno osvojeno drugo mesto u grupi D.

Iako su odlično odigrali u prvom poluvremenu, pre svega u prvoj četvrtini, posle kojeg su imali prednost od dva gola crno-beli su na kraju poraženi pošto su u drugih 16 minuta postigli samo jedan pogodak dok je na drugoj strani turski tim bio daleko efikasniji.

Crveno-žute su do trijumfa vodili srpski internacionalci Slobodan Nikić sa tri pogotka, kao i Srđan Aksentijević i Mihajlo Korolija koji su dodali po dva. U redovima srpskog šampiona najefikasniji je bio Stefan Mitrović sa dva gola, a po jedan su postigli Obradović, Filipović, Ćuk, Matović i Vico.

Partizan je takmičenje u grupi D završio na drugom mestu sa 16 osvojenih bodova, pet manje od prvoplasiranog Segeda odnosno tri više od Galatasaraja, dok je četvrto mesto pripalo rumunskoj Oradei.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter