1
Evropske lige

Radović kao kapiten predvodio Legiju do pobede

Objavljeno: 27.02.13 u 08:59

miroslav_radovic

Fudbaleri Legije savladali su Olimpiju iz Gruđonsa sa 4:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Poljske. Bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović dobio je veliku čast da ekipu iz Varšave na ovoj utakmici predvodi kao kapiten.

Domaći tim je bolje počeo meč gde je uglavnom imao loptu u svom posedu i stvarao je šanse. Radović je nekoliko puta isprobavao svoj šut, ali je lopta završavala u rukama Vrobela. I uprkos situaciji na terenu, gosti su poveli u 35. minutu posle velike greške Jodlovce.

Ipak, Legiji je bilo potrebno samo šest minuta igre u nastavku da bi konačno došla do toliko iščekivanog pogotka, kada je Saganovski uposlio Dvaliždžega.  Dvanaest minuta kasnije, Legija je povela i strelac je bio Bržiskjego.

Do ubedljive pobede tim iz Varšave je došao u poslednjem minutu kada su se u strelce upisali Saganovski i Dvališvili, pa se tim Miroslava Radovića tako jednom nogom već našao u finalu. Revanš meč na programu je kroz dve nedelje.

Legija svoju borbu za titulu u Poljskoj nastavlja drugog marta kada dočekuje poslednjeplasirani Belhatov.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Radović kao kapiten predvodio Legiju do pobede | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter