1
Fudbal

Lazović parafirao

Objavljeno: 27.02.13 u 21:37

danko-lazovic-rostov

Danko Lazović je u sredu i zvanično postao novi fudbaler ruskog Rostova u kojem će do kraja sezone nastupati kao pozajmljeni igrač Zenita iz Sankt Peterburga.

S obzirom da Lučano Spaleti gotovo i da nije računao na Lazovića, o čemu svedoči podatak da ga je prekomandovao u omladinski tim gde je održavao formu, za srpskog internacionalca interesovanje je pokazalo nekoliko klubova, ali je najuporniji bio Rostov na čijoj klupi sedi Miodrag Božović.

Danas je ujedno bio i poslednji dan prelaznog roka u Rusijji pošto prolećni deo prvenstva Premijer lige ove zemlje počinje 8. marata, a Lazović će priliku za debi u dresu Rostova imati dana kasnije kada njegov novi klub gostuje Alaniji iz Vladikavkaza.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lazović parafirao | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter