0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Đurića za doživotnog predsednika

Objavljeno: 27.02.13 u 09:53
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Prepucavanje predsednika Partizana Dragana Đurića i bivšeg sportskog direktora Nenada Bjekovića ne prestaje. Klupska Skupština održana u ponedeljak nije donela razmenu mišljenja između njih dvojice, jer se najveći opozicionar crno-belih nije pojavio, ali se zato ponovo oglasio putem medija.

„Predlažem da Dragan Đurić bude postavljen za doživotnog predsednika Partizana. Čitajući novine, saznao sam da klub već treću godinu posluje u plusu i zato apelujem na sve koji odlučuju o tome da ga što pre proglase.

Čovek je zapustio sve svoje firme ne bi li Partizan uspešno vodio, svaka mu čast na tome. Evo, ja mu se javno izvinjavam što sam u jednom trenutku pomislio da nije sposoban da bude predsednik.

Kad vidim kako nam „dobro“ ide, shvatim koliko sam bio u pravu što sam Đurića doveo u klub – ironično je u izjavi za Kurir rekao Bjeković i nastavio:

„Meni nije potreban Đurić da bih znao ko sam, da li sam ili nisam legenda kluba. On nije kompetentan da to procenjuje, a inače bih prisustvovao Skupštini da nisam bio sprečen zbog neodložnih poslova.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter