0
Ostali sportovi

Veslači ponovo u Crnoj Gori

Objavljeno: 25.02.13 u 10:49

veslanje-cetverac-1341305471-180909

Nakon kratkog boravka u zemlji, gro srpske veslačke reprezentacije Srbije je u ponedeljak otputovao na Crnogorsko primorje gde će odraditi poslednji ciklus priprema pred prve velike izazove u 2013. U Tivtu i Kotoru sve četiri grupe će ostati do 10. marta kada će se vratiti u domovinu i tu brusiti formu za prvi test Izborne regate za Evropsko prvenstvo u Sevilji.

„U ponedeljak u Crnu Goru su otputovale grupe kojima rukovode Saša Mimić, Dejan Guslov i Oleksandr Fedotov, dok će im se skupina, kojom upravlja Aleksandar Ivković, pridružiti u sredu. Svi su zdravi tako da očekujemo da pruže svoj maksimum u samoj završnici priprema. Jedina promena jesto to da je Miljan Vuković, dosadašnji član Ivkovićeve grupe, prekomandovan u grupu kojom diriguje Fedotov „, kazao je selektor srpske veslačke reprezentacije Nebojša Ilić i dodao:

„Uveliko smo na vodi i ovaj ciklus priprema je poslednji pred prvi test Izborne regate koji će biti obavljen 17. marta. Rešene su gotovo sve nedoumice ko će u kojim posadama veslati na tom testu, koji će imati svojevrsnu reprizu poslednjeg dana marta. Nakon toga očekuju nas prve regate. U Zagreb na Internacionalnu regatu Croatia Open 13. aprila idu skuleri, a veće posade će se nedelju dana nakon toga ogledati na Internacionalnoj regati Memorial Paolo D’Aloja. Posle tih regata donećemo konačnu odluku o posadama i njihovim sastavima za prvo veliko takmičenje u ovoj godini – Evropsko prvenstvo u Sevilji krajem maja i početkom juna“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter