1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Stanić postavio rekord LŠ

Objavljeno: 25.02.13 u 23:25
Foto: starsport
Foto: starsport

Kad se razbrani Darko Stanić onda ga je maltene nemoguće savladati, a to su najbolje osetili rukometaši Silkeborga na meču Lige šampiona protiv Metalurga koji je makedonska ekipa dobila sa 31:18.

Naime, Stanić je na tom meču branio savršeno, pogotovo u drugom poluvremenu kada je njegova mreža mirovala  čak 21 minut čime je postavio novi rekord Lige šampiona kada je u pitanju najduže vreme bez primljenog pogotka.

Kome do sada nije bilo jasno kakvog čuvara mreže imamo u reprezentaciji, valjda će mu posle ovog rekorda biti.

Golman reprezentacije Srbije i makedonskog Metalurga Darko Stanić je u pobedi od 32:18 protiv Silkeborga postavio novi rekord rukometne Lige šampiona, kad je u pitanju najduže vreme tokom kog je ostao nesavladan.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stanić postavio rekord LÅ  | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter