1
Evropske lige

Lagan trijumf Lacija

Objavljeno: 25.02.13 u 22:56

Lacio

U poslednjem meču 26. kola Serije A Lacio je na Olimpiku sa 2:0 savladao Peskaru, a ubedljivo najbolji igrač na meču bio je bosanski reprezentativac Lulić, koji je asistirao kod prvog i zatim postigao drugi gol.

U 29. minutu je Lacio došao do vođstva, kada je Lulić prihvatio jednu loptu u kaznenom prostoru Peskare, zastao, a kada se činilo da je propala prilika, on je vratio idealno loptu za Radua koji je perfektno šutirao sa nekih 20 metara i matirao golmana gostiju Pelicolija. Samo sedam minuta kasnije je rešeno pitanje pobednika, a Lulić je maestralno šutirao sa više od 20 metara i doneo pobedu Laciju.

Nebeskoplavi su se vratili na treće mesto i imaju 47 bodova (dva više od Milana, a tri od Intera), dok Peskara ostaje u zoni ispadanja sa 21. bodom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lagan trijumf Lacija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter