0
Domaći fudbal

Gosti iz FIFA na IO FSS

Objavljeno: 25.02.13 u 11:21

fss4

Kucanje svakog teksta ide tako što prvo kucate naslov, pa onda podnaslov i onda kreće tekst. Tako sam uradio i ovoga puta i shvatio sam da većina mojih prijatelja koji ne znaju mnogo o sportu, ne bi uspela da dešifruje šta piše u naslovu.

Ovo FIFA možda i znaju šta je, ali ovo ostalo verujem da nemaju pojma. Zbog svih njih, za koje znam da čitaju ovo, sledi objašnjenje.

U naslovu piše: Gosti iz Svetske fudbalske federacije na Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije!

Eto, kad smo to rešili idemo dalje.

Danas u 17.00 časova održava se IO FSS, na kojem će biti i gosti iz FIFA, što je prema rečima predsednika FSS Tomislava Karadžića unapred zakazana stvar. Oni bi trebalo da daju neke konstruktivne predloge, a biće reči i o mnogim tekućim stvarima unutar Saveza.

Kad već spomenuh Toleta, da kažem da on nekoliko sati pre ovog sastanka ima i Skupštinu Sportskog Centra FSS u Staroj Pazovi, pa zbog svih silnih obaveza neće se pojaviti na Skupštini Partizana, iako je i dalje njen član.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter