0
Evropske lige

Bejl „bombom“ srušio čekićare

Objavljeno: 25.02.13 u 23:03

Vest Hem - Totenhem

Gradski derbi u Londonu između Vest Hem Junajteda i Totenhema pripao je gostima (3:2), a sve zasluge idu na račun Gereta Bejla, koji je bombom sa 30 metara rešio meč u 90. minutu.

Sjajan meč je viđen, a Totenhem je poveo golom Gereta Bejla u 13. minutu, kada je šutirao izuzetno precizno sa ivice kaznenog prostora u suprotan ugao nemoćnog Jaskalainena. Međutim, čekićari su se vratili u igru posle sumnjivo dosuđenog penala koji je u gol pretvorio Endi Kerol u 25. minutu, a u drugom poluvremenu su uspeli da dođu i do potpunog preokreta, posle pasa O’Brajena loptu je odlično prihvatio Džo Kol i iz okreta uspeo da savlada Ljorisa. Imao je Vest Hem sjajnu priliku da dođe do 3:1, ali je francuski golman bio uspešniji od Tejlora i to kao da je prelomilo meč. Totenhem je krenuo da napada, Jaskalainen je činio čuda na golu čekićara, ali u 76. minutu ništa nije mogao da učini kada je Sigurdson sa samo nekoliko metara ćušnuo loptu u mrežu posle velike gužve u kaznenom prostoru. A u 90. minutu pomenuta bomba Bejla sa 30 metara, spektakularan pogodak, koji je Totenhemu doneo 51. bod u sezoni i vratio +4 u odnsu na Arsenal, ali i doneo +2 u odnosu na Čelsi, pa je sada ekipa Viljaša Boaša treća na tabeli! Vest Hem ostaje 13. sa 30 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter