0
Domaći fudbal

Zvezda, moja mušterija

Objavljeno: 24.02.13 u 13:07

kojic

Marko Šćepović je na pripremama pokazao da je definitivno prvi izbor trenera Partizana Vladimira Vermezovića, a za mesto drugog napadača boriće se…. Nemanja Kojić. On protiv samog sebe.

Razlog jednostavan. Aleksandar Mitrović i Lazar Marković su povređeni, pa ne konkurišu za mesto u timu na meču protiv BSK Borče u utorak.

Dakle, nije teško bilo naći sagovornika za ovaj tekst.

„Ozbiljno shvatam svaku utakmicu, pa ću tako i ovu u Borči. Maksimalno smo spremni, radili smo dobro i nadamo se kako će nam se to vratiti.

Sjajno sam se uklopio u ekipu, svi su me odlično prihvatili, a uveren sam da sam dolaskom u Partizan napravio pravi potez u karijeri“, kaže Kojić.

Dolaskom u Partizan možda jeste napravio pravi potez u karijeri, ali da bi i u Partizanu smatrali da je njegov dolazak prava stvar potrebno je da uradi nešto veliko.

A idealan način je da postigne gol u derbiju protiv Crvene zvezde.

„Znam kako se postižu golovi protiv Zvezde. Uspevao sam to u Radu, ove sezone dva puta, a nema razloga da pričam koliko želim da nastavim taj niz. Ali polako, ima vremena do toga“, kaže Kojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter