0
Domaći fudbal

Smanjuju se plate na Marakani?

Objavljeno: 24.02.13 u 21:53

UZICE-CRVENA ZVEZDA-SUPER LEAGUE 2012-2013

Foto: starsport

Nema potrebe mnogo trošiti reči o finasijskoj situaciji u kojoj ze nalazi FK Crvena zvezda, ali ono što će biti zanimljivo pratiti u narednom jeste način na koji će aktuelna uprava pokušati da se izbori, odnosno reši ozbiljnu krizu.

Kao jedan od prvih poteza najavljeno je smanjivanje broja zaposlenih u klubu sa 180 na otprilike 100 i to tek treba da se sprovede u delo, a po svemu sudeći uslediće i smanjivanje plata u igračkom pogonu.

Zbog procene da su pojedini ugovori neralno viskoki za aktuelan finansijski trenutak, očekuje se da će igračima biti ponuđena revizija, što je između redova saopšteno prvotimcima još u Antaliji, a to su učinili Sportski direktor Zoran Stojadinović i član Upravnog odbora Slaviša Kokeza.

Kome će biti ponuđena revizija još nije poznato, ali svakako će biti zanimljivo videti rekaciju igrača. Takođe jedan od razloga za moguću reviziju je i činjenica da crveno – beli sa postojećim ugovorima ne mogu redovno da isplaćuju zarade fudbalerima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter