0
Evropske lige

Nula Grojtera i Levera

Objavljeno: 24.02.13 u 19:27

SpVgg Greuther Fürth - Bayer 04 Leverkusen

Odigran je poslednji meč 23. kola Bundeslige, a Grojter Firt i Bajer iz Leverkuzena su odigrali 0:0. Jako dobra partija fenjeraša Firta, koji je čak imao i bolje prilike da dođe do pobede.

Lever je još i igrao nešto u prvom poluvremenu, kada su i napravili nekoliko prilika, ali je pre svih Šurle bio dekoncentrisan u završnici, a u nekoliko navrata je i Hesl odlično intervenisao. U drugom poluvremenu bolja igra Grojtera, zaustavili su Lever na sredini terena u potpunosti, ali nisu uspeli da dođu do gola. Sa novim trenerom Praisom na klupi Grojter je došao do boda u meču gde su bili autsajderi, ali su i dalje poslednji na tabeli sa samo 13 bodova – pet manje od Augzburga koji je na mestu koje vodi u baraž za opstanak. Leverkuzen nije uspeo da trijumfom dođe ponovo do drugog mesta i pretekne Dortmund, pa ostaju na poziciji tri sa 42 boda.

Nikola Đurđić je igrao čitavo prvo poluvreme, ali je na pauzi zamenjen kada je ušao Azemi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter