0
Košarka

Ništa od susreta Vujoševića i Čovića na SOS-u

Objavljeno: 24.02.13 u 13:26

Vujosevic-Covic

Direktor SOS kanala Dragiša Kovačević pre nekoliko dana uputio je javni poziv treneru Partizana mt:s Dušku Vujoševiću i predsedniku Crvene zvezde Telekom Nebojši Čoviću da učestvuju u emisiji SOS koš i reše sve nesuglasice.

Već nekoliko nedelja, pa i meseci, Vujošević i Čović svojim izjavama i međusobnim optuživanjem podižu veliku tenziju u javnosti, pogotovo među navijačima večitih rivala. Ovaj njihov, da ga nazovemo, međusobni rat kulminirao je na utakmici finala Kupa Radivoja Koraća koje je bilo prekinuto.

„Na žalost velikog broja ljubitelja košarke, neće doći do planirane emisije u kojoj smo želeli da gostuju Nebojša Čović i Duško Vujošević. Iz košarkaškog kluba Partizan mt:s su nam odgovorili da je Vujošević pristao da gostuje na SOS kanalu, dok je Čović poslao negativan odgovor. Njihovo gostovanje nije bilo zamišljeno kao TV duel, već kao razgovor dvojice odgovornih i civilizovanih košarkaških radnika, sa jednom jedinom namerom, da se smire tenzije koje su mesecima prisutne. Smatrali smo da bi njihovo zajedničko prisustvo u studiju bio znak dobre volje i poruka košarkaškoj javnosti da ljudi sa različitim mišljenjima i stavovima mogu da se gledaju u oči i razgovaraju kao sportski rivali, a ne sportski neprijatelji“, objavio je SOS kanal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter