0
Tenis

Jelena osvojila trofej posle tri godine

Objavljeno: 24.02.13 u 18:41

jankovic-jelena-bogota

Jelena Janković je opravdala ulogu prvog favorita na turniru u Bogoti pošto je u finalnom meču savladala Argentinku Paulu Ormačeu sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2, posle samo 75 minuta igre.

Srpska teniserka je u meču za trofej pružila svoj najbolji tenis na turniru u Kolumbiji dozvolivši protivnici, koja je 198. na WTA listi, da osvoji svega tri gema pa je suvišno bilo šta više govoriti o takvom duelu. Ono što može da ohrabri srpsku teniserku je podatak da je dosta dobro služio prvi servis, pošto je ubacila čak 71 odsto tog udarca.

Zanimljivo je da je Jeleni bilo potrebno skoro tri godine da dođe do svog 13. trofeja u karijeri pošto je poslednji put trijumfovala na nekom od turnira još početkom 2010. godine u Indijan Velsu.

Bez obzira što se radilo o turniru nižeg renomea pobeda u Bogoti značiće Jankovićevoj pre svega na psihološkom planu uoči jačih turnira koji je očekuju u martu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter