0
ATP

FOTO: STARSPORT

Viktor na Novaka

Objavljeno: 23.02.13 u 16:38

Davis Cup, Tennis, Semi-finals, Serbia vs Czech Republic, Novak Djokovic vs Tomas Berdych

Foto: starsport

Na ATP500 turniru u Dubaiju, koji počinje u ponedeljak, učestvovaće čak pet srpskih tenisera kako u singl tako i u dubl konkurenciji.

Žreb je hteo da se već u prvom kolu sastanu trostruki osvajač turnira Novak Đoković i Viktor Troicki, a pobednik ovog duela u narednoj rundi će igrati protiv boljeg iz duela Davida Gofana i Roberta Bautiste Aguta.

Janko Tipsarević se nalazi u donjoj polovini „kostura“ i za prvog protivnika dobio je Rusa Nikolaja Davidenka, dok bi ga u narednoj rundi verovatno čekao duel sa Australijancem Bernardom Tomićem.

U konkurenciji parova imaćemo čak tri dubla za koje ćemo moći da navijamo. Braću Đoković, Novaka i Marka, u prvoj rundi očekuje meč protiv Nikolaja Davidenka i Dika Normana, Janko Tipsarević i Viktor Troicki će na megdan Mahešu Bupatiju i Mikaelu Lodri, dok će Nenad Zimonjić u paru sa Robertom Lindštedom odmeriti snage sa Erikom Butorcem i Polom Henlijem.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 1.785.500 američkih dolara, pobednik u pojedničnoj konkurenciji dobiće ček na 429.600 dolara, dok će osvajači turnira u igri parova podeliti 126.900 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter