0
Evropske lige

Remi na la Romaredi

Objavljeno: 23.02.13 u 19:56

saragosa

Vrlo uzbudljivo bilo je u meču 25. kola Primere u kojem su se u Saragosi sastali domaći tim i gosti iz Valensije, a na kraju bi svi morali da budu zadovoljni podelom bodova pošto je meč završen rezultatom 2:2.

Saragosa je u prvom poluvremenu stekla dva gola prednosti preko Aponja koji je u 5. minutu realizovao penal i Heldera Poštige koji je u 32. duplirao prednost domaćeg tima. Ipak, daleko iskusnija i bolja ekipa Valensije pojačala je gas u tom momentu pa je Džonas samo četiri minuta kasnije smanjio na 2:1. Konačan rezultat postavio je isti igrač u 69. minutu, a Valensija je mogla i do celog plena pošto je poslednjih 15-ak minuta imala igrača više nakon isključenja golmana Franka. U ekipi Saragose drugih 45 minuta odigrao je Stefan Babović.

Nakon ovog remija Saragosa je došla do 25. boda te se izjednačila sa Osasunom na 16. mestu, dok je Valensija sada petplasirana sa bodom više (41) od Real Sosijedada (40).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter