1
Evroliga

Bilić demantuje Fernandesa

Objavljeno: 23.02.13 u 12:17
 Josip Bilić
Direktor Jadranske lige Josip Bilić demantovao je informaciju po kojoj se menja sistem plasmana i Evroligu.
Bilić je rekao da nema govora o tome da finalisti F4 budu učesnici EL kako je to izjavio Dijego Fernandes direktor za komunikacije Evrolige.
„Taj gospodin koji je dao informacije, ne zna ništa i to što je on rekao nije tačno. Pravo igranja u Evroligi određuje se na temelju naših propozicija i to se od početka sezone zna. U Evroligu idu dve najbolje plasirane ekipe na kraju lige. ’Fajnal for’ se igra samo za prvaka, a ostala mesta se određuju na osnovu plasmana u redovnoj ligi.
To znači, na primer, ako Igokea bude prva na tabeli, ide sigurno u Evroligu, a ide i pobednik ’fajnal fora’. Ako to bude ista ekipa, u Evroligu ide drugoplasirana ekipa iz redovne lige“, rekao je Bilić za portal B92.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bilić demantuje Fernandesa | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter