0
Košarka

Bez iznenađenja u četvrtfinalu Kupa

Objavljeno: 23.02.13 u 00:05

kosarka

Nakon Vojvodine NIS i Partizana Galenike, košarkašice Radivoja Koraća i Vršca obezbedile su plasman u polufinale Kupa Milana Cige Vasojevića na završnom turniru koje se održava u Lazarevcu.

U prvom meču ove večeri Radivoj Korać je savladao ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 83:54. Na tom meču se istakla Ines Ajanović koja je ubacila 16 poena za ekipu Radivoja koraća. Po 13 poena su postigle Jelena Radić i Tamara Kapor. Jedina dvocifrena u Radničkom bila je Jelena Prvulović sa 16 poena.

Košarkašice Vršca plasirale su se u polufinale nakon pobede nad Jagodinom od 87:76. Najbolja u ekipi Vršca bila je Milena Marjanović koja je ostvarila dabl dabl učinak sa 20 poena i 14 skokova. Jovana Jakšić je takođe zabeležila 20 poena, a 19 poena postigla je Bojana Janković. Ivana Grubor postigla je 26 poena za Jagodinu, ali je to bilo nedovoljno za trijumf.

Prethodno su plasman obezbedile košarkašice Vojvodine NIS koje su savladale Šabac sa 87:60 i Partizana Galenike koje su bile bolje u večitom derbiju od Crvene zvezde sa 77:62.

U polufinalu Kupa Milana Cige Vasojevića koje je na programu u subotu 23. februara sastaju se Vojvodina NIS  i Partizan Galenika od 17 časova, dok će se u drugom polufinalu sastati Radivoj Korać i Vršac od 19 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter