1
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Trka sa vremenom

Objavljeno: 22.02.13 u 13:15
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Crvena zvezda ima još samo malo vremena da reši probleme oko dugovanja jer rok ističe večeras. Juče su se ipak dogodili neki poztivni pomaci, ali stvar nije gotova jer se čeka Marfin banka koja potražuje 42 milona dinara.

U noći između četvrtka i petka, posle napornih pregovora članova UO kluba Branka Radujka i Aleksandra Antića, čelnici Borca oko jedan čas posle ponoći pristali su da dignu blokadu u iznosu od 13.miliona i 133 hiljade dinara.
Takođe, tokom prepodneva Zvezdu je prestao da pritiska dug prema nekoliko poverilaca u iznosu od skoro 11 miliona i 275 hiljada dinara..
„Čekam Marfin banku što je 42 miliona i Eurobanku čija je blokada osam i po miliona. Sve ostalo je država… To nije tako crno, nego je odvratno, ali ‘ajde, videćemo…“, rekao je Čović agenciji Beta.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Trka sa vremenom | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter