0
Evropske lige

Sosijedad vlada Baskijom

Objavljeno: 22.02.13 u 23:24

bilbao-sosijedad

U premijernom meču 25. kola Primere, u baskijskom derbiju na San Mamesu Sosijedad je savladao Atletik Bilbao sa 3:1 i tako naneo još bola navijačima ovog kluba, koji zaista svašta moraju da trpe ove sezone.

A počelo je dobro po ekipu Marsela Bijelse, pošto su u 30. minutu poveli golom Ibaija, ali je Sosijedad samo pet minuta kasnije izjednačio preko Grizmana kome je asistirao Kastro. A u drugom poluvremenu potpuni krah Bilbaoa i dva gola za Sosijedad u roku od devet minuta. U 67. minutu Agireče donosi prednost gostima, a zatim Karlos Vela rešava pitanje pobednika.

Sosijedad je tako nastavio poteru za četvrtim mestom i Ligom šampiona, pošto sada imaju 40 bodova – samo dva više ima Malaga koja je četvrta, a Bilbao će se boriti možda i za opstanak, pošto ostaju 14. sa samo 26 bodova – svega šest više od ekipe koja je na mestu koje vodi u drugu ligu Selte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter