0
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Kostić preuzeo dug Zvezde

Objavljeno: 22.02.13 u 15:45
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

FK Crvena zvezda na pragu je da registruje nove igrače, jer je rešen najveći deo duga prema Borcu i to zahvaljujući bivšem finansijeru Čačana, Milenku Kostiću.

Do dogovora je došlo posle njegovog sastanka sa predsednikom ‘crveno-belih’ Draganom Džajićem.

Najveći deo Zvezdinog duga, odnosi se na Borac, a radi se o sumi od 603.000 evra. Ranije ovog meseca Čačani su zbog nepoštovanja dinamike isplate duga pustili menicu i blokirali račun ‘crveno-belih’.

„Tačno je da sam preuzeo taj deo Zvezdinog duga, radi se o iznosu od 118.000 evra na koliko je Borac blokirao račun ‘crveno-belih’. Ostatak duga Borac će naplatiti prema ranije dogovorenom sporazumu sa Zvezdom. Ovo sam uradio samo zato što volim Zvezdu, vole je i moja deca, a i poštujem neke ljude pre svega Dragana Džajića„, rekao je Kostić Tanjugu.
Rukovodstvu Crvene zvezde ostaje da do ponoći izmiri dugove prema nekolicini bivših igrača i trenera, ali i ivanjičkom Javoru. Taj deo duga, međutim, manji je od onog prema Borcu.
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter