0
Ostali sportovi

Ignjatović: Nisam imala sreće

Objavljeno: 22.02.13 u 13:39

nevena
„Trka veleslaloma bila je izuzetno teška. Teren je bio zahtevan, jer je staza bila strma i izuzetno zaledjena. Generalno nisam zadovoljna plasmanom u toj disciplini, ali biti 41. na svetu u konkurenciji od 139. takmičarke je uspeh“, rekla je Igjnatovićeva agenciji Beta.

„U trci slaloma sam mnogo bolje skijala, nisam pravila veće greške, osim što sam u ciljnoj ravnini nešto slabije odvezla i tu izgubila dosta vremena. Verovala sam da u slalomu na SP mogu do prvih 30, ali taj cilj nisam ispunila. Žao mi je zbog toga, ali ni 34. mesto nije loš plasman“, dodala je ona.

Ignjatovićeva je kazala da joj je ovu sezonu znatno otežala povreda pete, kao i da joj je falilio sreće u Evropa kupu.

„Ove godine u Evropa kupu nisam imala sreće, nisam nikako mogla da povežem dve dobre vožnje i da napravim zapaženiji rezultat i da pokažem sve što znam. Doduše imala sam probleme sa povredom pete pred početak sezone i tu sam izgubila dosta u pripremama, a i promenili su nam dimenzije skija na koje se i nisma navikla u potpunosti“, kazala je trenutno 37. skijašica u poretku slaloma u Evropa kupu.

Ignjatovićeva je u razgovoru za agenciju Beta rekla da za narednu Olimpijsku godinu gaji velike ambicije i bolje rezultate.

„U narednoj sezoni verujem da mogu da dodjem do zapaženijih rezultata u Svetskom kupu. U ovoj sezoni nisam uspela da se plasiram u drugu vožnju slaloma, iako sam to očekivala, ali za sledeću godinu ću se bolje pripremiti i verujem u uspeh“, rekla je srpska skijašica, prenosi agencija Beta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter