1
Domaći fudbal

Đurić: Dajte Zvezdi dozvolu

Objavljeno: 22.02.13 u 16:11

Dragan Đurić

Zadnje vreme došlo. Objašnjenje mogu da budu dva. Ili su se stvari u srpskom fudbalu drastično promenile ili Dragan Đurić želi da ponizi Zvezdu. Vi odlučite šta je po sredi, a ja ću da predočim šta je po sredi.

Naime, predsednik Partizana je izjavio kako FSS treba da dozvoli Zvezdi da registruje igrače, bez obzira da li večeras do ponoći uspe da izmiri sve svoje dugove.

„Apelujem da se Zvezdi dozvoli registracija igrača, jer bi bilo nekorektno da se to ne uradi. Verujem ipak da će sve biti u redu, jer treba da se prihvati registracija. Mi se nećemo preterano baviti time, jer prvenstveno gledamo samo sebe.

Zvezda ima dobre i vredne ljude koji vode klub. To su pravi ljudi na pravom mestu i ja ih u potpunosti podržavam“, rekao je Đurić za agenciju Beta.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Đurić: Dajte Zvezdi dozvolu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter