1
Auto Moto

FOTO: F1

Valteri Botas

Objavljeno: 21.02.13 u 11:58

Valteri Botas

Valteri Botas je izjavio da je osetio veliki iskorak napred sa novim bolidom FW35, u odnosu na prethodni model iz 2012. godine, pošto je testirao novi bolid Vilijamsa po prvi put u sredu na stazi Katalunja. Napravio je 98 krugova i završio na 6. mestu po vremenima.

„Imao sam zaista sjajan utisak o FW35. Napravili smo neke aerodinamičke izmene juče ujutru što se odmah osetilo, i bio sam u mogućnosti da lepo odradim testove. Čim sam izašao na stazu, znao sam da je napravljen iskorak u odnosu na prošlu godinu, i jedva čekam da nastavimo rad na razvoju bolida. Sjajna stvar je kada znate da imate dobru osnovu, ali postoji još stvari na kojima mislimo da poradimo kako bi još napredovali i ušli potpuno spremni u sezonu.“

Pastor Maldonado i Valteri Botas će deliti bolid danas, što će biti slučaj i u petak…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Valteri Botas | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter