0
Domaći fudbal

Foto: starsport

Novi početak, ista želja šesta titula za redom

Objavljeno: 21.02.13 u 13:17
Foto: starsport
Foto: starsport

Letos kad su počinjale pripreme za sezonu u kojoj Partizan juri šestu uzastopnu titulu šampiona Srbije, pred prvotimcima crno-belih nije postavljen bilo kakav imperativ, jer serija uspeha koju ostvaruju jednom mora da se završi.

Ipak, na prvom pit stopu, crno-beli imaju šest bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, pa, iako imperativ i dalje ne postoji, sasvim je jasno da bi gubitak titule bio ravan katasrofi.

Ipak, trener Partizana Vladimir Vermezović poziva navijače na strpljenje i moli ih da ne zvižde ekipi.

„Radili smo dobro, momci su napredovali i s optimizmom ulazimo u nastavak šampionata. Imamo šest bodova više, ali krećemo od nule. Kao da ta prednost ne postoji.

Zamolio bih navijače da podrže ovaj tim, da im ne zvižde ukoliko posle 15-20 minuta ne budu postigli gol, jer im time samo otežavaju posao, a ja znam kako je teško igrati u takvim uslovima.

Ako imaju potrebu da se na nekoga istresu, neka to budem ja, a momke neka ostave na miru.

Imamo istorijsku šansu da osvojimo šestu uzastopnu titulu, a da bismo to uradili potrebno je da svi dišemo kao jedan“, kaže Vermez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter