0
Domaći fudbal

Odela skuplja od pojačanja

Objavljeno: 20.02.13 u 10:56

Dragan Đurić

Za pola milliona evra Partizan je mogao da dovede dva igrača s kojima bi sigurno obezbedio osvajanje šeste uzastopne titule, koji bi mu garantovali dobre partije u Evropi, ali i na kojima bi kasnije mogao da zaradi.

Međutim, prema pisanju lista Kurir, on je te pare uplatio firmi predsednika kluba Dragana Đurića, a razlog je kupovina odela, iako je isporučena garderoba prvotitno trebalo da bude deo sponzorskog ugovora Partizana i Zekstre.

Do ovih saznjanja navodno se došlo prilikom proveravanja poslovanja crno-belih od strane inspekcije, kada su otkrivene fakture na pomenutu sumu.

Zapravo, isplata je, navodno, izvršena u dve rate – u aprilu 2011. godine s računa Fudbalskog kluba Partizan otišlo je 35 miliona dinara, a samo nekoliko meseci kasnije, u novembru iste godine, za novu isporuku odela „Zekstri“ je plaćeno 20 miliona dinara.

Ukupna vrednost posla bila je 55 miliona dinara, što odgovara sumi od 500.000 evra.

Međutim, Dragan Đurić sve to negira.

„To je takva budalaština da ne znam ni da li vredi da odgovaram na nju. Pa ko normalan može da poveruje u tu priču! Za te pare mogu da se sašiju odela za punu južnu i severnu tribinu, a ne za jedan tim.

Već pet godina slušam o tome kako će me smeniti, a vi sad očekujete da vam nešto novo kažem u vezi s tim! Na osnovu ovih priča koje se plasiraju po internetu vidim da nešto planiraju, ali nemam šta da dodam“, rekao je Đurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter