0
Domaći fudbal

Bivši članovi nas buše

Objavljeno: 20.02.13 u 15:01

fk partizan

Skupština Partizana 25. februara biće redovna i neće biti nikakve priče o smeni predsednika Dragana Đurića. Ovo, ali i još mnogo toga stoji u saopštenju koje je izdao srpski šampion.

„Poštovani navijači Partizana i ljubitelji sporta,

Redovna Skupština FK Partizan održaće se u ponedeljak 25. februara 2013. godine u Sportskom centru Partizan Teleoptik, sa početkom od 16h.

Na sednici Skupštine kluba, razmatraće se pitanja iz okvira redovnog poslovanja, podneće se izveštaji o radu, sve u skladu sa Statutom kluba. Svi članovi Skupštine će biti u mogućnosti da iznesu svoja mišljenja u vezi sa radom kluba u prethodnoj godini, kao i da javno upute svoje  predloge i kritike.

U poslednjih godinu dana nekoliko bivših radnika kluba neprestano pokušava da proturi u javnost razne laži i neistine o radu kluba, sa ciljem da se poremeti pozitivna atmosfera koja vlada u Partizanu i da se devalviraju do sada ostvareni rezultati.

Čineći to oni žele da pomognu sportskim rivalima da Partizan skinu sa trona, što im je i osnovni cilj“, stoji između ostalog u saopštenju Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter