0
AdmiralBet ABA Liga

Kragujevac želi Fajnal-for

Objavljeno: 19.02.13 u 18:12

kk_radnicki

Bez obzira na to da li će Radnički da bude među četiri prvoplasirane ekipe nakon ligaškog dela ABA lige, završni turnir bi mogao da bude održan u Kragujevcu, potvrdio je predsednik kluba Ivan Grujin.

„Ostalo je još pet kola do kraja ligaškog dela takmičenja, a mi želimo da pokažemo kakvi smo domaćini bez obzira na ishod i to da li će Radnički izboriti plasman ili ne. Ako ekipa uspe u tome to bi bila kruna njihovog i rada trenera Nikolića, a sam plasman na Fajnal-for bi nam obezbedio učešće u Evrokupu naredne godine“ – rekao je Grujin.

Sinoćnjoj utakmici između Radničkog i Cibone prisustvovao je i Roman Lisac, jedan od čelnika lige, koji je potvrdio da bi usled neodlučnosti klubova iz prestonice i samog grada Beograda voleo da se turnir održi na neutralnom terenu poput Kragujevca. Problem bi mogla da predstavljala organizacija odnosno prikupljanje novca za takav događaj ukoliko Radnički ne izbori plasman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter