1
Domaći fudbal

Kopar za kraj

Objavljeno: 19.02.13 u 12:06

Partizan1

Prolećni deo sezone za fudbalere Partizana počinje tačno za nedelju dana, a srpski šampion danas će u Sloveniji (17.00) imati poslednji kontrolni meč pred povratak u Srbiju. Rival će biti ekipa Kopra i u toj utakmici trener Vladimir Vermezović verovatno će izvesti tim, koji će narednog utorka gostovati ekipi BSK Borče.

U ekipi definitivno neće biti povređenog Lazara Markovića, dok je neizvesno i učešće Miloša Ostojića koji se tek oporavio od povrede.

„Igračima sam rekao da oni koji danas izađu na teren mogu da se nadaju startnoj postavi u deulu protiv BSK“, kaže trener Vladimir Vermezović.

Imajući u vidu dosadašnje mečeve i rezultate koji su crno-beli ostvarili, sva je prilika da će ekipa izgledati ovako – Stojković, Živković, Stanković, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Luka, Ilić, Ninković, Šćepović, Mitrović.

Povratak  Beograd paniran je odmah posle utakmice.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kopar za kraj | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter