0
Košarka

Brajant odbio trejd u Detroit

Objavljeno: 19.02.13 u 19:59

Kobi Brajant

Samo dan nakon što je preminuo vlasnik Los Anđeles Lejkersa Džeri Bas otkriveno je da je Kobi Brajant 2007. godine mogao da bude trejdovan u Detroit Pistonse.

Generalni menadžeri dva kluba već su dogovorili da Brajant u zamenu za Ripa Hemiltona, Tajšona Prinsa, Amira Džonsona i pika iz prve runde narednog drafta ode u „Motor siti“, preostalo je samo još da igrač da svoj pristanak ili uloži veto, na šta je prema ugovoru sa Lejkersima imao pravo.

Bas je pozvao Brajnta u svoju kuću kako bi mu saopštio vest, napomenuvši mu da to nije jedna od destinacija koje su mu bile u planu i da ukoliko ne želi ne mora da menja klub odnosno da može da ostane u Lejksersima do kraja karijere.

Ovakav potez vlasnika kluba ostavio je odličan utisak na jednog od najboljih igrača u istoriji košarke koji je na kraju odlučio da uloži veto, a kasnije se ispostavilo da je bio u pravu jer je od tada klub odigrao tri finala i osvojio dve šampionske titule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter