0
Domaći fudbal

Bjeka neće u Partizan

Objavljeno: 19.02.13 u 19:16

Nenad-Bjeković

Skupština zakazana u Partizanu za 25. februar biće zanimljiva, sva je prilika da će se tražiti izglasavanje poverenja predsedniku Draganu Đuriću, a mnogi mediji pišu da iza novog puča u klubu stoji Nenad Bjeković.

Stav nekadašnjeg sportskog direktora o aktuelnim rukovodiocima u Humskoj je poznat i on se može svesti u tri reči – ne podnosi ih!

Međutim, prema rečima izrečenim u listu Blic, on nema nameru da se vraća u klub.

„Povratak u Partizan i preuzmanje neke funkcije me ne zanimaju. Moje mišljenje o aktuelnom predsedniku Partizana je odavno poznato i nema razloga da ga dodatno elaboriram. Ne spremam nikakav puč, to je potpuna besmislica. Nije Dragan Đurić vredan toga da Partizanov ugled trpi.
Moje mišljenje je da gospodin Miroslav Bogićević  ima način da izmeni situaciju na bolje u klubu i da je pravo rešenje za predsednika. Ima moju podršku i to javnost zna.

Uveren sam da bi sa novim predsednikom došlo do promene čitave klime u klubu, pa samim tim i do normalizacije odnosa među navijačima što bi klubu svakako mnogo pomoglo. Slušaćemo priče kako su oni najbolji, najuspešniji u celoj istoriji Partizana. To prosto više ne može da se sluša. A ja se na sve to samo smejem i zgražavam se na one koji to podržavaju. Oni kao ovce idu za ovnom predvodnikom… “ – rekao je Bjeković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter