0
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: Velika sila ima kratko trajanje

Objavljeno: 18.02.13 u 09:50

Dusko Vujosevic

Duško Vujošević nije bio zadovolja posle poraza u večitom derbiju, ali je istakao da njegov mladi ti iz utakmice u utakmice napreduje. On je čestitao kolegi Vladi Vukoičiću na trijumfu, da bi se potom osvrunuo na dešavanja van parketa.

„Od Kupa do sada se svašta pisalo po štampi, neću sad da se vezujem za to, ali uskoro ću posebno pričati o tome, mislim da će biti interesantno. Kad smo mi bili domaćini Zvezda je zaluženo pobedila. Žandarmerija je uvela oko 400 navijača Zvezde bez karata. Mi smo imali 30 navijača koji nisu po onom kodeksu menjanja karata.

Ovi naši su dobili mesta skroz gore, a policija je radila svoj posao. Želja da se tenzije smanje ne treba da se prelazi određenu crvenu granicu. Navijanje upućeno meni nije spontano, već organizovano a ja navijačima Partizana nikada nisam govorio vičite ovo ili ono“, rekao je Vujošević, koji je konferenciju završio sledećim rečima: „Velika sila ima kratko trajanje“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter