1
Tenis

Nadal još ne razmišlja o Indijan Velsu

Objavljeno: 18.02.13 u 20:59

rafael-nadal-saopaolo

Nakon trijumfa u Sao Paolu Rafael Nadal je saopštio da još uvek nije siguran da li će da nastupi na prvom turniru iz Masters serije koji će od 6. marta da bude održan u Indijan Velsu.

„Trenutno samo razmišljam o narednom turniru, a to je onaj u Akapulku. Nisam u poziciji da razmišljam nekoliko nedelja unapred. Idem dan po dan, nedelju po nedelju. Videćemo kako će moje koleno da reaguje u Akapulku i tek kada se završe ovi turniri na šljaci razgovaraću sa svojim timom šta ćemo da radimo dalje odnosno da li sam spreman za turnir u Indijan Velsu koji se igra na betonu“ – rekao je Nadal.

Mnogi tvrde da je nekada prvi teniser sveta izabrao da se posle višemesečne pauze zbog povrede kolena vrati na teren na turnirima manjeg ranga kako bi pobedama vratio samopouzdanje.

„Ne radi se tu o tome da li ću igrati protiv jačih rivala već isključivo o tome da li će moje koleno moći da izdrži te napore. Nemam problem da igram protiv kvalitetnijih rivala, ali sam svestan da je prošlo dosta vremena od kada sam se takmičio na najvišem nivou. Ispred mene su još dve nedelje da uhvatim pravi ritam kako bih bio konkurentan na Mastersu ukoliko budem učestvovao“ – tvrdi Španac.

Nadal je na kraju brazilskim novinarima otkrio da je inspiraciju za povratak na teren pronašao u Ronaldu koji je uprkos tri teške operacije kolena uvek uspevao da nastavi fudbalsku karijeru.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Nadal joÅ¡ ne razmiÅ¡lja o Indijan Velsu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter