0
Košarka

Hauard nesrećan u Lejkersima

Objavljeno: 18.02.13 u 19:40

Dvajt Hauard

Dovođenjem Dvajta Hauarda na početku sezone Los Anđeles Lejkersi su imali visoke ambicije. On je uz Kobija Brajanta, Pau Gasola, Stiva Neša i ostalih zvezda „jezeraša“ bio favorit za vidok plasman na kraju sezone.

Ipak, loši rezultati uticali su i na atmosferu u ekipi, pa je tako posle ubedljivog poraza od gradskih rivala Klipersa, Kobi kritikovao saigrače, a nije poštedeo ni Hauarda.

Centar Lejkersa nije hteo da ulazi u polemiku sa prvom zvezdom kluba, ali je tokom Ol Star vikenda priznao da nije srećan u Los Anđelesu.

„Nemojte me pitati o mogućoj promeni na kraju sezone. Sada je u toku sezona i koncentriran sam na igru. Moj prioritet je da se zabavljam na parketu. Nema lepšeg osećaja nego kad uživam dok igram košarku. Trenutno? Ne, ne mogu reći da uživam u Lejkersima, nisam srećan u tom klubu, to je istina“, priznao je Hauard.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter