0
Domaći fudbal

Bjeković tera Đurića iz Partizana

Objavljeno: 18.02.13 u 11:34

Nenad Bjeković

Koliko li smo puta samo za proteklih godinu dana čuli da će predsednik Partizana Dragan Đurić biti smenjen, da iza svega toga stoji Nenad Bjeković, a da na čelnu poziciju u Humsku dolazi Miroslav Bogićević. Pa zar bi bio problem, da tu priču čujemo ponovo?

E pa, sve je to ponovo aktuelno. Prema pisanju lista Alo, Dragan Đurić, predsednik Partizana, mogao bi da bude smenjen na sednici Skupštine crno-belih, koja je zakazana za sledeći ponedeljak, 25. februar!

List se poziva na sve glasnije priče, koje se mogu čuti po hodnicima u Humskoj, a u kojima se tvrdi da je tabor okupljen oko Nenada Bjekovića pripremio plan, po kom predviđa da se na narednoj sednici Skupštine kluba na dnevni red uvrsti rasprava o poverenju aktuelnom predsedniku.

Potom bi većina prisutnih delegata izglasala nepoverenje Đuriću i tako bi se sazvala nova, ovog puta izborna Skupština crno-belih, u statutom za to propisanom roku od 30 dana.

Posle tog perioda, Đurićevu funkciju trebalo bi da preuzme ugledni šabački biznismen Miroslav Bogićević, čovek koji je i prošle zime tokom velikih previranja u klubu slovio za glavnog kandidata za novog predsednika Partizana.

Prema pisaju lista, u toku je i velika borba Bjekovićevog tabora da lobiranjem i obećanjima na svoju stranu privuče što više članova Skupštine, koji su prošle zime listom stali na stranu Dragana Đurića.

To se desilo malo i zbog toga što svi oni koji su tih dana napadali predsednika Partizana, pa i sam Bjeković, nisu na kraju došli na skupštinu da se suoče i obračunaju s njim.

Ipak, nameru Bjekovićevog tabora da smeni aktuelnog predsednika treba uzeti sa velikom dozom opreza, s obzirom na to da je sličan scenario pominjan i ranije, ali da je Dragan Đurić, uz podršku potpredsednika Branka Ružića i Mileta Jovičića, kao i Duška Vujoševića, ostajao na kraju na čelu kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter