1
Evropske lige

Minimalac Štutgarta

Objavljeno: 17.02.13 u 19:23

harnik-stutgart-hofenhajm

U poslednjoj utakmici 22. kola Bundeslige Štutgart je na gostovanju Hofenhajmu osvojio velika tri boda pošto je trijumfovao sa 1:0.

Jedini pogodak na meču viđen je već u 3. minutu kada je Harnik doveo Švabe u vođstvu, a na kraju će se ispostaviti da je postavio i konačan rezultat pošto su napadi Hofenhajma bili prilično jalovi.

Ovim trijumfom Štutgart je prekinuo niz od čak pet uzastopnih poraza i probio se na 12. mesto na tabeli sa 28 osvojenih bodova koliko ima i Verder, dok je Hofenhajm ostao u opasnoj zoni s obzirom da mu je 16 osvojenih bodova dovoljno samo za 16. poziciju.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Minimalac Å tutgarta | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter