0
Evropske lige

Ljajić i Jovetić razbili Inter

Objavljeno: 17.02.13 u 22:37

ljajic-jovetic-tomovic

U poslednjoj utakmici 25. kola Serije A Fiorentina je pred svojim navijačima ponizila Inter savladavši ga sa čak 4:1 (2:0).

Prvi gol posle odlične asistencije Jovetića postigao je Ljajić već u 13. minutu, da bi Crnogorac 20 minuta kasnije na dodavanje Akvilanija udvostručio prednost Fiorentine. Isti tandem bio je na sceni i prilikom trećeg gola domaćeg tima, koji je pao u 55. minutu, da bi se Ljajić 10 minuta kasnije izjednačio sa Jovetićem postigavši svoj drugi gol. Počasni gol za goste postigao je Kasano tri minuta pre kraja meča.

Pored bivšeg fudbalera Partizan u timu Fiorentine odličnu partiju je pružio i Nenad Tomović. Na drugoj strani svih 90 minuta na poziciji zadnjeg veznog odigrao je Zdravko Kuzmanović, dok Dejana Stankovića nije bilo u timu Intera.

Oba kluba su zadržala svoje pozicije na tabeli s tim da sada petoplasirani Inter ima samo bod više (44) od Fiorentine (43) koja je jedno mesto ispod.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter