0
TimeOut

Baka naučio engleski

Objavljeno: 17.02.13 u 10:44

Sliskovic

Koliko sam se puta samo smejao slušajući izjavu Blaža Sliškovića posle meča Zrinjski – Makabi Petah Tikva. Znate ono: „Aj tinks, rezultat iz real“. Jedan od boljih klipova koje sam ikada gledao.

A Baka sad kaže da se i on smeje istom tom video snimku, ali tvrdi da je u međuvremenu naučio engleski, što je i potvrdio dajući izjavu za Kurir na ovom jeziku. Jednostavno, volim ljude koji se smeju na svoj račun.

On je u Beogradu bio na okupljanju veterana Hajduka i beogradskih klubova, a za ovaj dnevni list je izjavio:

„Ovo je vrlo lep dan. Srećan sam što sam ovde u Beogradu i drago mi je što sam video veliki broj prijatelja na jednom mestu. Bilo bi lepo da se ponovo sretnemo u Zagrebu, Splitu, Mostaru ili Sarajevu“, pričao je Baka na engleskom, a onda nastavio na srpskom:

„U školi sam učio engleski, ali kako sam fudbal igrao u Francuskoj i Italiji ta dva jezika sam naučio sjajno, dok engleski nisam forsirao. Ipak, to je prioritetni jezik u trenerskom poslu i mogu da kažem da sam ga naučio vrlo dobro.

Mogao sam bolje da se izrazim prilikom davanja pomenute izjave, ali na snimku se ne vidi kako me prijatelji štipkaju za zadnjicu i dekoncentrišu me, a uz to sam bio malo uzbuđen, jer je Zrinjski ostvario dobar rezultat.

To je bio trenutak istine i nemam problem ukoliko se neko nasmeje na taj snimak. To je normalno, pa i ja bih se smejao da čujem da neko tako loše priča engleski.“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter